10 januari 2010

Fiiiiiisk

Jag är osäker på vad som hände, men när jag läste i min matbok om näringsämnen och såg massa bilder på fisk och läste saker om omega-3 kunde jag bara tänka en enda sak:

FIIISK!!!!! JAG MÅSTE HA FEEEEEEEEEEESK!!!! FIIISK!!! FISK!!!! MMM FISH!!!!!!!!!!!! GE MIG NU JAG DÖR UTAN FIIIIIIIISK!!!!!!!!!!!!!!!

Fastän jag egentligen är vältalig i huvudet (inte bloggen dock, haha). Detta ledde i alla fall till:

Hej HB Sjöbris!

Jag har sedan september 2009 försökt leva utan att köpa nya petroleumbaserade produkter och trots att jag till stor del äter vegetariskt är jag en väldigt hängiven beundrare av fisk. Därför undrar jag om ni skulle kunna uppfylla en lite udda önskan från mitt håll, nämligen att sälja fisk utan förpackning åt mig. För transport hade jag tänkt mig en vanlig matlåda som jag tar med mig, och om det tidsmässigt blir ett problem kan jag alltid komma in några dagar tidigare med matlådan för att hämta fisken senare.

Är detta någonting ni skulle kunna uppfylla? Finns det någon begränsning i så fall på vilka produkter detta är möjligt för?

Josefine ***,
http://www.plastprojektet.blogspot.com


Jag har inte ens sill hemma, för metallock är belagda med plast. Ingen tonfisk heller då konservburkar är belagda med plast på insidan. Seriöst. GE MIG EN FISK. Rökt regnbåge, laxfilé, hälleflundra.... har ingen direkt aning om vad HB Sjöbris har i lagret, men de finns i mitt kvarter. Typ. Mitt hood, mannen.

Avslutningsvis för idag ska jag publicera en utlovad bild på den fluffiga mannen i mitt liv. Han gillar också fisk. Mest sjöodjur som räkor dock, men fiiiiisk.

Ja, det är stökigt och snuskigt i mitt rum. Jag är tonåring. Lev med det!!!

PS. Det är en tävling på gång, HAHA. Bara för att de utmanade mig lite. DS.

2 kommentarer:

  1. TÄVLING!!! Jag vill tävla, har inte tävlat på länge.... Berätta, blev grymt exalterad(okej, jag kollade upp stavningen).

    SvaraRadera
  2. TÄVLING TÄVLING!

    SvaraRadera